Foto: Shutterstock
Smaržīgs un gards veldzējums karstai vasaras dienai. Gurķi ūdeni mīkstina, bet citrusi piešķir burvīgus aromātus.
65Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 glāzeripiņās sagriezti gurķi2 apelsīni1 laims saujapiparmētras1 lūdens ledus

Sagatavošana

1

Lielā krūkā liek gurķa ripiņas, apelsīna un laima šķēles, piparmētras lapiņas, ledu un ar koka karoti samaisa. Maisīšanas brīdī ar karoti nedaudz paspaida apelsīnus un laimus, aplej ar aukstu ūdeni un ļauj garšām sadraudzēties apmēram 1 stundu.

2

Pasniedz, katrā glāzē liekot augļus un uzlejot ūdeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!