Foto: Shutterstock
Aromātisks un atsvaidzinošs būs ūdens ar zemenēm, citronu un bazilika lapiņām. Atdzesē apmēram stundu, lai garšas sadraudzējas.
65Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

250 mlsagrieztas zemenes0.5 citrons saujabazilika lapiņas1 lūdens ledus

Sagatavošana

1

Lielā krūkā liek zemenes, citrona šķēles, bazilika lapiņas, ledu un ar koka karoti samaisa. Maisīšanas brīdī ar karoti nedaudz paspaida citronus, aplej ar aukstu ūdeni un ļauj garšām sadraudzēties apmēram 1 stundu.

2

Pasniedz, katrā glāzē liekot augļus un aplejot ar ūdeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!