Ūdens peldē vārītais pudiņš ar rozīnēm
Foto: Shutterstock
4.6667 3
14 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Pudiņš ar žāvētām ogām - bauda ar vaniļas mērci, saldējumu, utt. ko nu sirds kāro. Daudz ieēst nevar, ir sātīgs un salds, vārdu sakot, kā radīts pie karstas tējas tases šajā nemīlīgajā laikā.

Visas sastāvdaļas, izņemot pienu un olu, sajauc maksimāli viendabīgi, tad iemīca arī pienu, sakultu ar olu.

Šo masu liek kādā karstumizturīgā traukā, kas ieziests ar sviestu (es lieku parastā emaljētā bļodā), pārklāj ar foliju tā, lai nekas netiek klāt, liek katlā, gar malu uzmanīgi pielej ūdeni, uzvāra, nogriež mazu uguni, vāku virsū un šādi vāra ūdens peldē 3 stundas.

Nedrīkst aizmirst ūdeni laiku pa laikam papildināt!

Kad gatavs, gāž no trauka ārā, pārsmērē ar medu (oriģinālreceptē bija cukura sīrups, bet man tāda nebija un ar medu arī bija ļoti labi).

Iesūtīja: Babs

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form