
Tradicionālie, gardie, lēti pagatavojamie ūdenskliņģeri.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Samīca labi cietu mīklu (milti, raugs, sviests, ūdens), uzraudzē.
Tad samīca vēlreiz.
Sadala gabaliņos apmēram pa 50 gr, aprasina ar ūdeni, izveido kliņģerīšus, uzraudzē, liek verdošā ūdenī, kurā iebērts sāls.
Kad paceļas virspusē, liek uz plāts, pārksaisa ar ķimenēm vai sezama sēkliņām un cep 230 grādos, līdz gatavi.
Iesūtīja: Pūķīte
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.