11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vistas fileja cūkgaļas kakla karbonāde sīpoli etiķis 9% sāls cukurs malti melnie pipari karijs lauru lapas eļļa ūdens
Sagatavošana
1
Marinādei: daudz sīpolu (kurus pēc tam grilēju kopā ar gaļu), etiķis (ja grib skābāku, tad labāk esenci) sāls, cukurs, pipari, karijs, lauru lapas, eļļa, ūdens (visas sastāvdaļas uz aci un garšu).
2
Visu samaisa pārlej pāri gaļai, apmaisa un ļauj ievilkties uz nakti zem sloga.
Viens no nosacījumiem pie grilēšanas: grilēt labāk uz tāda grila, kur ir vāks, tā gaļa sanāk sulīga (pat vistas fileja, kura parasti ir diezgan sausa).
Iesūtīja: beija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit