Foto: Shutterstock
Marināde cūkgaļas un vistas šaslikam ar kariju un sīpoliem. Vistas fileju, cūkgaļas kakla karbonādi, marinēju kopā, vienā marinādē, kam negaršo cūkgaļa ēd vistas gaļu un vienlīdz garšīgi.
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas fileja cūkgaļas kakla karbonāde sīpoli etiķis 9% sāls cukurs malti melnie pipari karijs lauru lapas eļļa ūdens

Sagatavošana

1

Marinādei: daudz sīpolu (kurus pēc tam grilēju kopā ar gaļu), etiķis (ja grib skābāku, tad labāk esenci) sāls, cukurs, pipari, karijs, lauru lapas, eļļa, ūdens (visas sastāvdaļas uz aci un garšu).

2

Visu samaisa pārlej pāri gaļai, apmaisa un ļauj ievilkties uz nakti zem sloga.

Viens no nosacījumiem pie grilēšanas: grilēt labāk uz tāda grila, kur ir vāks, tā gaļa sanāk sulīga (pat vistas fileja, kura parasti ir diezgan sausa).

Iesūtīja: beija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!