Universālā šašlika marināde cūkgaļai un vistas gaļai
Foto: Shutterstock
4.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā

Marināde cūkgaļas un vistas šaslikam ar kariju un sīpoliem. Vistas fileju, cūkgaļas kakla karbonādi, marinēju kopā, vienā marinādē, kam negaršo cūkgaļa ēd vistas gaļu un vienlīdz garšīgi.

Marinādei: daudz sīpolu (kurus pēc tam grilēju kopā ar gaļu), etiķis (ja grib skābāku, tad labāk esenci) sāls, cukurs, pipari, karijs, lauru lapas, eļļa, ūdens (visas sastāvdaļas uz aci un garšu).

Visu samaisa pārlej pāri gaļai, apmaisa un ļauj ievilkties uz nakti zem sloga.

Viens no nosacījumiem pie grilēšanas: grilēt labāk uz tāda grila, kur ir vāks, tā gaļa sanāk sulīga (pat vistas fileja, kura parasti ir diezgan sausa).

Iesūtīja: beija

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form