Universāls vegāniskais krēmsiers
Foto: Rūta Krūma
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g konservētas baltās pupiņas
konservētas baltās pupiņas
2 glāzes
2 glāzes valriekstu kodoli
valriekstu kodoli
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
150-200 g
150-200 g saulē kaltēti tomāti eļļā
saulē kaltēti tomāti eļļā
pēc garšas
pēc garšas Kajēnas pipari
Kajēnas pipari
4 ĒK
4 ĒK rauga plārslas
rauga plārslas
pēc garšas
pēc garšas baziliks, rozmarīns u.c.
baziliks, rozmarīns u.c.
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Brokastis
  • Launags
  • Pastētes, sviests un smēriņi
  • Pasaules Virtuve
  • Piecās minūtēs pagatavojamo, pikanto vegānisko krēmsieru var smērēt uz maizes, mērcēt tajā kukurūzas čipsus vai dārzeņu salmiņus, izmantot kā mērci pastai vai rīsiem, un arī kā piedevu salātiem, sautējumiem un citiem ēdieniem. Recepti iesaka Rūta Krūma un Vegānfestivāla radošā komanda.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pupiņām nolej šķidrumu (to neizlej). Ķiplokus nomizo.

    Rauga pārslas nav tas pats, kas parastais raugs! Šis produkts tiek ražots no neaktīva rauga, un tām ir riekstu un siera garša, tādēļ rauga pārslas iederās vegāniskās siera mērcēs un gandrīz jebkurā ēdienā, kura garšu vēlies padarīt pilnvērtīgāku.

    Visas sastāvdaļas liek virtuves kombainā un sablendē līdz krēmveida masai. Pēc savas gaumes piekoriģē vēlamo konsistenci, ja nepieciešams, pievienojot pupiņām nolieto šķidrumu.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form