Upeņu liķieris ar rumu
Foto: Shutterstock
4.8333 6
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g upenes
upenes
 
zaļas upeņu lapiņas
zaļas upeņu lapiņas
375 g
375 g cukurs
cukurs
700 ml
700 ml rums (stiprs)
rums (stiprs)
  • Alkoholiskie dzērieni un kokteiļi
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Pasaules Virtuve
  • Upeņu liķieris Ziemassvētku graķītim.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Upenes nomazgā un nosusina. Kopā ar dažām lapiņām ieber burkā.

    Katlā ieber cukuru, ielej 75 ml ūdens un maisot vāra, kamēr rodas sīrups, tad atdzesē un samaisa ar rumu.

    Ruma un sīrupa maisījumu pārlej upenēm, lai tās būtu pārklātas. Burku aizvāko un uz trim mēnešiem novieto tumšā, vēsā vietā. Pēc tam izkāš caur sietiņu, liķieri iepilda pudelē un aizkorķē.

    Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form