Uz ugunskura vārīta tomātu zupa ar desiņām un rīsiem
Foto: Publicitātes foto
6 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Šī sātīgā tomātu zupa ar desiņām un rīsiem savu īsto garšu iegūs tieši pagatavota brīvā dabā - dārza ballītē, piknikā, laivu braucienā vai pārgājienā. Recepti piedāvā kulinārijas blogere Betija Kalēja sadarbībā AS "Dobeles dzirnavnieks".

Sīpolu sagriež nelielos kubiņos, ķiploku smalki sakapā.

Katlā sakarsē eļļu un apcep sīpolu, kā arī ķiploku, līdz tie kļūst zeltaini. Pievieno kupātu gaļu, kas izņemta no apvalka vai arī ripiņās sagrieztas desiņas. Viegli apcep.

Pievieno aptuveni litru ūdens, tomātu gabaliņus, buljona kubiņu, tomātu mērci un piparus. Visu vāra uz lēnas uguns 15 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.

Zupai pievieno rīsus un turpina vārīt, līdz tie mīksti - vēl aptuveni 15 minūtes.

Pasniedz karstu ar dillēm, krējumu un maizīti, ja vēlas.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form