
Loading...
Sastāvdaļas
ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas olīveļļa
olīveļļaGarda ķiploku uzkoda večiem pēc pirts.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Ķiploku daiviņas (ne pārāk lielas, nenotīrītas) pārgriež uz pusēm, uz cepešpannas saliek ķiplokus, pārslaka ar olīveļļu un liek cepties cepeškrāsnī.
Tad, kad liek klāt salātiem, tad izloba no miziņām. Tas ceptais ķiploks ir tik garšīgs, ka viņu var ēst arī tāpat bez visām piedevām - un es neteiktu, ka baigais ķiploku aromāts pēc tam būtu mutē jūtams.
Iesūtīja: abruks
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.