close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Mājās gatavots siers

Mājās gatavots siers

Array ( [id] => 52241601 [title] => Tikai trīs sastāvdaļas: saimniece atklāj vienkāršu siera recepti [lead] => Līgo svētki jau tepat aiz stūra, tādēļ jāsāk domāt par gardumiem, kas tiks likti uz svētku galda. Viens no tradicionālajiem Līgo svētku ēdieniem, protams, ir Jāņu siers. To piedāvājums veikalos un tirdziņos ir visnotaļ plašs, taču saimniece Ilona Blumberga "Tasty" piedāvā pavisam vienkāršu recepti, kā pašu spēkiem pagatavot sieru mājas apstākļos. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/tikai-tris-sastavdalas-saimniece-atklaj-vienkarsu-siera-recepti.d?id=52241601 [picture_alt] => Tikai trīs sastāvdaļas: saimniece atklāj vienkāršu siera recepti [publish_date] => 2020-06-22 10:27:33 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/q2SqFTuRVlE/fiksais-siers-no-tris-sastavdalam-5-52248817.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/PTNxDi_9ehg/fiksais-siers-no-tris-sastavdalam-5-52248817.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/XKi_-gRv-Zc/fiksais-siers-no-tris-sastavdalam-5-52248817.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/spkTX6wqs2Y/fiksais-siers-no-tris-sastavdalam-5-52248815.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/xddMjiEaMXY/fiksais-siers-no-tris-sastavdalam-5-52248809.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/5AAivgpYiKA/fiksais-siers-no-tris-sastavdalam-5-52248815.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/3SjrqA_8b3M/fiksais-siers-no-tris-sastavdalam-5-52248813.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/mHSf7CmeGBM/fiksais-siers-no-tris-sastavdalam-5-52248813.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => image ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Tikai trīs sastāvdaļas: saimniece atklāj vienkāršu siera recepti 

Array ( [id] => 50244305 [title] => Soli pa solim: kā mājās pagatavot maigu un krēmīgu mocarellu [lead] => Mocarella ir viens no Itālijas bagātīgo kulināro tradīciju atpazīstamākajiem simboliem. Šo maigo sieru itālieši pievieno gan picām, gan zupām, sacepumiem, lazanjai un citiem pastas ēdieniem. Tā kā mocarella ir labi kūstoša, tad tā ir izcili piemērota arī karstmaizītēm, bet vasarā to vislabāk baudīt Itālijas karoga krāsās ieturētajos "caprese" salātos, sagriežot ripās un pasniedzot ar sulīgu tomātu šķēlēm un aromātisku baziliku. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/soli-pa-solim-ka-majas-pagatavot-maigu-un-kremigu-mocarellu.d?id=50244305 [picture_alt] => Soli pa solim: kā mājās pagatavot maigu un krēmīgu mocarellu [publish_date] => 2018-07-25 14:40:39 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/w3fUjhvzFVs/mocarella-baziliks-olivas-tomati-50244605.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/4eN-tUU-hlc/mocarella-baziliks-olivas-tomati-50244607.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/1bzT1le5FTQ/mocarella-baziliks-olivas-tomati-50244605.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/gq_KWswrclE/mocarella-baziliks-olivas-tomati-50244607.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/PNR-rZqaVB0/mocarella-baziliks-olivas-tomati-50244601.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/azNWbJrv8pc/mocarella-baziliks-olivas-tomati-50244607.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/qrCg1T4zdbs/mocarella-baziliks-olivas-tomati-50244607.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/DcSkZzeTnsc/mocarella-baziliks-olivas-tomati-50244603.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Soli pa solim: kā mājās pagatavot maigu un krēmīgu mocarellu 

Array ( [id] => 47595333 [title] => Jāņu siers ar zaļumiem un ķimenēm [lead] => Siera mantojuma konkursā gardākā mājās sietā Jāņu siera uzvarētājas godu ''Rimi gardēži'' piešķīra ķekavnieces Edītes Jurjānes receptei, kurā izmantotas pašas dārzā audzētas garšvielas. Viņas sietais Lakstīgalu ielas Jāņu siers tika atzīts arī par labāko sieru kā pamatēdienu, ko var grillēt, cept un pasniegt kopā ar dažādām piedevām. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/janu-siers-ar-zalumiem-un-kimenem.d?id=47595333 [picture_alt] => Jāņu siers ar zaļumiem un ķimenēm [publish_date] => 2016-06-22 12:31:14 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/g2Oes9WwvXA/526fa576a48b00ad62-47595355.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/qbRO1_ayCs4/526fa576a48b00ad62-47595353.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/EiiTPIP_m8U/526fa576a48b00ad62-47595355.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/IMDj8q_9FqM/526fa576a48b00ad62-47595355.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/nkGKIFIPnX4/526fa576a48b00ad62-47595355.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/nqJUv3WwqOY/526fa576a48b00ad62-47595351.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/67ArUF57k3A/526fa576a48b00ad62-47595355.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/9L8roUMhsUQ/526fa576a48b00ad62-47595355.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Jāņu siers ar zaļumiem un ķimenēm 

Array ( [id] => 47589049 [title] => Gardākais siers pie vīna – 'Saulgriežu siers' [lead] => Īpašu recepti var izmēģināt tie siera sējēji, kas starp tradicionāliem labumiem Līgo galdā cels arī vīnu. Regīnas Daņiļevičas no Lauteres Madonas novadā ''Saulgriežu siera'' recepti ''Rimi gardēžu'' žūrija siera mantojuma konkursā novērtēja kā labāko sieru šo garšu mijiedarbībai. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/gardakais-siers-pie-vina-saulgriezu-siers.d?id=47589049 [picture_alt] => Gardākais siers pie vīna – 'Saulgriežu siers' [publish_date] => 2016-06-21 13:13:54 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/Rdr76jshCXw/7fb075768dfcc0c535-47589061.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/ITvx_y8_hV4/7fb075768dfcc0c535-47589059.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/SEoKndIHR8s/7fb075768dfcc0c535-47589061.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/X438PhMq_8o/7fb075768dfcc0c535-47589061.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/PIixXPb2aMI/7fb075768dfcc0c535-47589061.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/0k9qVtAN-Wc/7fb075768dfcc0c535-47589057.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/Bb79LKxtZLQ/7fb075768dfcc0c535-47589061.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/gVKvfZ-MfPc/7fb075768dfcc0c535-47589061.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Gardākais siers pie vīna – 'Saulgriežu siers' 

Array ( [id] => 47584805 [title] => Tradicionālais Jāņu siers ar ķimenēm [lead] => Viens no vērtīgākajiem mantojumiem ir omes recepšu grāmata – sena, ar roku rakstīta, garšīgām receptēm, labiem padomiem un veselīgām ziņām pilna. Ar savu ģimenes mantojumu – Jāņu siera recepti – dalās Karlīna Latsone, bloga ''ir.bene'' autore, stāstot, ka ome šo sieru esot gatavojusi katru gadu – no tikko slaukta lauku piena, trekna biezpiena, sviesta un pašu audzēto vistu olām. Karlīna atklāj, ka, lai gan recepte ir viena, arī omei vienu reizi tas izdevās labāks, citu – nedaudz sīvāks, bet galvenais ir mēģināt un gatavot, izmantojot labākās sastāvdaļas no zemnieku sētām. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/tradicionalais-janu-siers-ar-kimenem.d?id=47584805 [picture_alt] => Tradicionālais Jāņu siers ar ķimenēm [publish_date] => 2016-06-20 12:30:54 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/kIKBycalOoE/7b47a5767af7eb312a-47584889.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/01SXU6aNf5o/7b47a5767af7eb312a-47584891.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/FJn3mnsIj9I/7b47a5767af7eb312a-47584889.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/00xuz1wdwX4/7b47a5767af7eb312a-47584891.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/vUAAR3eiNN0/7b47a5767af7eb312a-47584887.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/t3rUzgzJv5Y/7b47a5767af7eb312a-47584891.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/RfZ8MptEp0g/7b47a5767af7eb312a-47584891.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/jjvg-YktUHY/7b47a5767af7eb312a-47584891.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Tradicionālais Jāņu siers ar ķimenēm 

Array ( [id] => 47570385 [title] => Jāņu siers no biezpiena [lead] => Līgo un Jāņu svētkiem tuvojoties, laiks jau savlaicīgi sagatavot recepti, ja plānots pašam siet sieru, kas patiesībā ir svētkiem ļoti atbilstoša nodarbe. Tradicionālo siera siešanas recepti piedāvā šefpavārs Aivars Varņeckis no zemnieku saimniecības ''Ēmužas'', kas ir arī Ventspils Tehnikuma kafejnīcu tehnologs un pasniedzējs, kā arī Siera kluba biedrs un valdes loceklis. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/janu-siers-no-biezpiena.d?id=47570385 [picture_alt] => Jāņu siers no biezpiena [publish_date] => 2016-06-16 09:40:03 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/O3WmbaMA2II/5c98c57611b5f6fede-47570399.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/LOu1h2kQZEU/5c98c57611b5f6fede-47570401.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/BDcheraPFlU/5c98c57611b5f6fede-47570399.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/EF940ebJSCM/5c98c57611b5f6fede-47570401.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/cwXze4LAAi0/5c98c57611b5f6fede-47570401.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/jWbIhQgndms/5c98c57611b5f6fede-47570397.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/IgdWuIGG_OA/5c98c57611b5f6fede-47570397.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/2_MmNApyPOY/5c98c57611b5f6fede-47570397.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Jāņu siers no biezpiena 

Array ( [id] => 46109005 [title] => Foto recepte: Ērmaņmuižas Jāņu siers [lead] => Malienas puses Ērmaņmuižas apkaimes jaukā saimniece Diāna Kromule piekrita padalīties ar savu prasmi siet Jāņu sieru. Viņa to gatavo no biezpiena un piena, un olām. Recepti Diānai stāstījusi vecāka kundze, kas jaunībā dzīvojusi un strādājusi Ērmaņmuižā, un tā pēc stāstītā tapusi Diānas Jāņu siera recepte. Jāatzīst, ka noskatoties, kā viņa sien sieru, nevaru vien nobrīnīties par dažādiem gudriem ieteikumiem, kā ērtāk izgrozīties šaurā virtuvē un kā to visu izdarīt ātri, bez liekas trauku un virtuves šmucēšanas. No receptē minētā produktu daudzuma sanāks apmēram 1,5 - 1,6 kg siera. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/foto-recepte-ermanmuizas-janu-siers.d?id=46109005 [picture_alt] => Foto recepte: Ērmaņmuižas Jāņu siers [publish_date] => 2015-06-16 09:40:57 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/au-GBWBRksk/janu-siers-vasara-46109075.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/FcwKI0HSxXM/janu-siers-vasara-46109077.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/CA8457nCiy4/janu-siers-vasara-46109075.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/v1QpkXwjnMw/janu-siers-vasara-46109077.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/DpR8e77lsYU/janu-siers-vasara-46109073.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/I25VHVMRHNc/janu-siers-vasara-46109077.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/w978SA-p6lM/janu-siers-vasara-46109077.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/1X_hbqdDz5g/janu-siers-vasara-46109077.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( [0] => image ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Foto recepte: Ērmaņmuižas Jāņu siers 

Array ( [id] => 43623183 [title] => Jāņu siers ar ķimenēm [lead] => Jāņu siers ar ķimenēm - Jāņu mātes cienastam. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/janu-siers-ar-kimenem.d?id=43623183 [picture_alt] => Jāņu siers ar ķimenēm [publish_date] => 2014-05-08 13:02:07 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/UnLVc0fww60/kimenu-siers-siers-janu-siers-jani-ligo-kimenes-piena-produkts-svetki-43415797.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/UEu27CTBOD0/kimenu-siers-siers-janu-siers-jani-ligo-kimenes-piena-produkts-svetki-43415797.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/0Nant_Ix-yw/kimenu-siers-siers-janu-siers-jani-ligo-kimenes-piena-produkts-svetki-43415797.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/4W9qsenBuIM/kimenu-siers-siers-janu-siers-jani-ligo-kimenes-piena-produkts-svetki-43415797.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/ki1PttxbPC8/kimenu-siers-siers-janu-siers-jani-ligo-kimenes-piena-produkts-svetki-43415793.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/NgdS5ONQr0A/kimenu-siers-siers-janu-siers-jani-ligo-kimenes-piena-produkts-svetki-43415797.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/jKWJzYcYxpg/kimenu-siers-siers-janu-siers-jani-ligo-kimenes-piena-produkts-svetki-43415797.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/l2YQ2eft4g0/kimenu-siers-siers-janu-siers-jani-ligo-kimenes-piena-produkts-svetki-43415797.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Jāņu siers ar ķimenēm 

1 . lapa no 2

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.