Foto: Publicitātes foto
Kad vakari kļūst drēgnāki, arvien vairāk parādās vēlme tos pavadīt mājās pie vīna glāzes ar viegli pagatavotām un gaumīgām uzkodām. Itāļu virtuves vilinājums, kuru pagatavot jāpamēģina katram.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
8 šķēlesciabata8 ĒKSpilva Premium tomātu mērce ar tomātu gabaliņiem vistas fileja, sagriezta strēmelēs šampinjoni, sagriezti daiviņās brī siers, sagriezts šķēlēs ķiploku dīgsti vai citi zaļumi baziliks, olīveļļa, sāls, pipari

Sagatavošana

1

Maizi griež šķēlēs, apslaka ar olīveļļu un apcep krāsnī, līdz tā ir viegli zeltaina.

2

Vistas fileju cep pannā kopā ar "Spilva" "Premium" mērci, sāli un pipariem, līdz vista ir izcepusies.

3

To kārto uz iepriekš uzgrauzdētām maizītēm, pāri pārslaka olīveļļu, virsū kārto baziliku.

4

Uz maizītes kārto "Spilva" "Premium" mērci, pa virsu liek pannā apceptus šampinjonus, brī sieru un liek sakarsētā krāsnī (200 °C) uz 5–10 minūtēm, līdz siers izkusis.

5

Pa virsu kārto ķiploku dīgstus vai citus zaļumus.

"Spilva" "Premium" tomātu mērce ar tomātu gabaliņiem

"Premium" tomātu mērcei ir īpaši augstvērtīgs sastāvs – tā gatavota no izcilas kvalitātes tomātu pastas, kas iegūta no liela daudzuma tomātu (viena kilograma mērces pagatavošanai izmantoti 2,6 kilogrami tomātu!).

"Premium" mērces garšas nianses īpaši izcelsies, gatavojot itāļu ēdienus. Klasiska garša, kurā īpaši jūtams tomāts un maigs etiķa un garšvielu piesitiens.

Izcils sastāvs veido izcilu mērces garšu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!