Uzkodu maizītes – brusketas
Foto: Publicitātes foto
5.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kad vakari kļūst drēgnāki, arvien vairāk parādās vēlme tos pavadīt mājās pie vīna glāzes ar viegli pagatavotām un gaumīgām uzkodām. Itāļu virtuves vilinājums, kuru pagatavot jāpamēģina katram.

Maizi griež šķēlēs, apslaka ar olīveļļu un apcep krāsnī, līdz tā ir viegli zeltaina.

Vistas fileju cep pannā kopā ar "Spilva" "Premium" mērci, sāli un pipariem, līdz vista ir izcepusies.

To kārto uz iepriekš uzgrauzdētām maizītēm, pāri pārslaka olīveļļu, virsū kārto baziliku.

Uz maizītes kārto "Spilva" "Premium" mērci, pa virsu liek pannā apceptus šampinjonus, brī sieru un liek sakarsētā krāsnī (200 °C) uz 5–10 minūtēm, līdz siers izkusis.

Pa virsu kārto ķiploku dīgstus vai citus zaļumus.

"Spilva" "Premium" tomātu mērce ar tomātu gabaliņiem

"Premium" tomātu mērcei ir īpaši augstvērtīgs sastāvs – tā gatavota no izcilas kvalitātes tomātu pastas, kas iegūta no liela daudzuma tomātu (viena kilograma mērces pagatavošanai izmantoti 2,6 kilogrami tomātu!).

"Premium" mērces garšas nianses īpaši izcelsies, gatavojot itāļu ēdienus. Klasiska garša, kurā īpaši jūtams tomāts un maigs etiķa un garšvielu piesitiens.

Izcils sastāvs veido izcilu mērces garšu!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form