15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
400 gzaļās olīvas400 gmelnās olīvas1 gab.ķiploks3 ĒKProvansas garšaugi3 gab.rozmarīna zariņš2 gab.timiāna zariņš100 gžāvēti tomāti100 mlolīveļļa
Sagatavošana
1
Rozmarīnu un timiānu sakapā. Saulē kaltētos tomātus sagriež mazos gabaliņos.
Olīvām nolej marinādi un saber bļodā.
2
Nomizo ķiploku un ar ķiploku spiedi (vai smalki sakapājot) visas daiviņas piespiež klāt olīvām.
3
Pieber Provansas garšaugu maisījumu.
4
Visu pārlej ar olīveļļu un kārtīgi sajauc, lai olīvas samaisās ar garšaugiem un eļļu.
5
Servē kā uzkodas uzreiz vai ļauj pāris stundas iemarinēties.
Ja notiek tāds brīnums, ka olīvas netiek apēstas uzreiz, tās liek stikla traukā un uzglabā 3-4 dienas.
Lai izcila našķēšanās!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit