Vafeles ar kanēli
Foto: Laura Grēviņa, viensplusviens.lv
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ziemassvētku rītā mīļos un sevi palutini ar pārslu vafelēm. Gardums smaržo pēc svētkiem un garšo bezgala labi, turklāt pārslas satur daudz vērtīgu vitamīnu, minerālvielu, beta-glikānu un šķiedrvielu. Nodrošina sāta izjūtu ilgam laikam. Recepti piedāvā Laura Grēviņa, bloga "Viens plus viens" autore.

Sviestu izkausē un atdzesē. Olu sakul un sajauc ar sviestu, cukuru, pienu un apelsīna miziņu.

Miltus sajauc ar pārslām, cepamo pulveri un kanēli.

Visu samaisi kopā. Cep sakarsētā vafeļu pannā, līdz vafeles zeltainas.

Labu apetīti un priecīgus svētkus!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form