Ziemassvētku rītā mīļos un sevi palutini ar pārslu vafelēm. Gardums smaržo pēc svētkiem un garšo bezgala labi, turklāt pārslas satur daudz vērtīgu vitamīnu, minerālvielu, beta-glikānu un šķiedrvielu. Nodrošina sāta izjūtu ilgam laikam. Recepti piedāvā Laura Grēviņa, bloga "Viens plus viens" autore.

20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 ola50 gsviests75 gkviešu milti50 gātri vārāmās auzu pārslas, piemēram, "Dobeles dzirnavnieks"150 mlpiens0.5 apelsīna miziņa2 ĒKbrūnais cukurs1 šķipsnakanēlis1 TKcepamais pulveris

Sagatavošana

1

Sviestu izkausē un atdzesē. Olu sakul un sajauc ar sviestu, cukuru, pienu un apelsīna miziņu.

2

Miltus sajauc ar pārslām, cepamo pulveri un kanēli.

3

Visu samaisi kopā. Cep sakarsētā vafeļu pannā, līdz vafeles zeltainas.

Labu apetīti un priecīgus svētkus!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!