Vafeles ar kanēli
Foto: Laura Grēviņa, viensplusviens.lv
2.5000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 ola
ola
50 g
50 g sviests
sviests
75 g
75 g kviešu milti
kviešu milti
50 g
50 g ātri vārāmās auzu pārslas, piemēram, "Dobeles dzirnavnieks"
ātri vārāmās auzu pārslas, piemēram, "Dobeles dzirnavnieks"
150 ml
150 ml piens
piens
1/2
1/2 apelsīna miziņa
apelsīna miziņa
1-2 ĒK
1-2 ĒK brūnais cukurs
brūnais cukurs
1/4 TK
1/4 TK kanēlis
kanēlis
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Brokastis
  • Launags
  • Vafeles
  • Pasaules Virtuve
  • Ziemassvētku rītā mīļos un sevi palutini ar pārslu vafelēm. Gardums smaržo pēc svētkiem un garšo bezgala labi, turklāt pārslas satur daudz vērtīgu vitamīnu, minerālvielu, beta-glikānu un šķiedrvielu. Nodrošina sāta izjūtu ilgam laikam. Recepti piedāvā Laura Grēviņa, bloga "Viens plus viens" autore.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sviestu izkausē un atdzesē. Olu sakul un sajauc ar sviestu, cukuru, pienu un apelsīna miziņu.

    Miltus sajauc ar pārslām, cepamo pulveri un kanēli.

    Visu samaisi kopā. Cep sakarsētā vafeļu pannā, līdz vafeles zeltainas.

    Labu apetīti un priecīgus svētkus!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form