Vājpiena biezpiena plācenīši ar persikiem
Foto: DELFI
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g vājpiena biezpiens
vājpiena biezpiens
1 gab.
1 gab. olas
olas
3 ĒK
3 ĒK milti
milti
1 gab.
1 gab. persiki
persiki
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pankūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Kad sakārojas zem ievārījuma upes slīkstošus biezpiena plācenīšus, nav jāpērk tas dārgākais un treknākais variants. Droši ņem vājpiena biezpienu, tikai cukura vietā piešauj ko īpaši saldu un vasarīgu – persikus!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lielā bļodā liek vājpiena biezpienu, pievieno olu un visu kārtīgi samaisa.

    Mazos kubiņos sagriež persiku un liek klāt biezpiena masai.

    Uz aci pievieno pāris ēdamkarotes miltu, lai masa labāk turētos kopā.

    Pieliek šķipsnu sāls. Bez cukura patiešām var iztikt, persiks parūpēsies par to, ka salduma būs gana.

    Cep no abām pusēm zeltainus, pasniedz ar skābenu plūmju ievārījumu vai skābo krējumu.

    Lai labi garšo!

    Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies šeit.
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form