Maizītes ar tītara šķiņķi, biezpienu un paipalu olām
Foto: Kitija Jurcika
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gardas maizītes nav domātas brokastīm vien – vakariņās izsalkumu remdēt palīdzēs rudzu maizītes ar paipalu olām un šķiņķi. Lai našķis būtu veselīgāks, smēriņam izmanto vājpiena biezpienu un grieķu jogurtu. Receptes autore ir Linda Vilmansone, viena no raidījuma "Gatavo 3" kulinārēm.

Biezpienu sajauc ar pāris karotēm grieķu jogurta, citrona miziņām, šķipsnu sāls un nelielu šķipsnu kumina.

Pievieno vienu vidēja izmēra rīvētu gurķi un visu samaisa.

Biezpiena krēmu smērē uz maizītes, pāri liekot vārītas paipalu olu pusītes un tītara šķiņķi.

Comment Form