Foto: Shutterstock
Valdorfa salāti - īpaši gardi un vienkārši pagatavojami.
10Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 āboli350 gžāvēta vista2 seleriju kāti25 gsasmalcināti valrieksti2 ĒKcitronu sula mazas vīnogas bez kauliņiem majonēze pēc garšassāls

Sagatavošana

1

Ābolus ar visu mizu sagriež mazos gabaliņos, samaisa ar selerijām, valriekstiem un žāvētas vistas gaļas gabaliņiem.

2

Majonēzi sajauc ar citrona sulu, pieber sāli un iecilā ābolu maisījumā.

3

Īpašai garšai pievieno dažas uz pusēm sagrieztas mazas, zaļas vīnodziņas.

Iesūtīja: krists

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!