Valriekstu gaisīgā torte
Foto: PantherMedia/Scanpix
2.8571 7
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu

Medus un valriekstu gaisīgā torte ar iebiezinātā piena krēmu.

Mīkla: mikserī sakuļ medu, eļļu un olas. Citā traukā samaisa cukuru, miltus, sodu, kakao un valriekstus. Medus masai pievieno sajaukto miltu maisījumu un ar mikseri sakuļ. Tēju lēnām lejot iekuļ mīklā.

Mīklu sadala 2 daļās. Katru mīklas daļu izklāj ieziestā veidnē un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī. Cep 175*C 30-35 minūtes. Gatavību nosaka ar koka skaliņu, kad koka skaliņu iedur mīklā un izvelkot tas ir sauss – gatavs.

Sviestu sakuļ ar iebiezināto pienu. Iemaisa sasmalcinātus riekstus.

Izceptās tortes plāksnes pārziež ar krēmu. Tortes maliņas apgriež un atgriezumus samaisa ar saberztiem riekstiem un pārkaisa torti.

Iesūtīja: Ieva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form