Foto: Shutterstock
Cūkgaļas rulete ar burkāniem un sieru - garda uzkoda aukstajam galdam.
200Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

cūkgaļas āda maltā gaļa Krievijas siers burkāns ķiploki sāls malti melnie pipari sīpols pētersīļi

Sagatavošana

1

Samīca malto gaļu ar garšvielām un saspiestiem ķiplokiem.

2

Izklāj cūkādiņu un apkaisa ar rīvētu sieru, liek virsū malto gaļu (~1,5 cm biezā kārtā), uzber rīvētus, nevārītus burkānus, pārkaisa ar rīvētu sieru. Tad saritina, ietin marlē un apsien.

3

Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno sīpolu, ķiploku, pētersīļus un sāli, lauru lapu, piparus, liek ruleti katliņā un vāra ~2 stundas.

4

Gatavu noliek zem sloga.

5

Kad atdzisusi, var izsaiņot.


Iesūtīja: pikele

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!