Vārītā cūkgaļas rulete ar burkāniem un sieru
Foto: Shutterstock
3.4000 5
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
cūkgaļas āda
cūkgaļas āda
 
maltā gaļa
maltā gaļa
 
Krievijas siers
Krievijas siers
 
burkāns
burkāns
 
ķiploki
ķiploki
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
sīpols
sīpols
 
pētersīļi
pētersīļi
  • Bēru mielasts
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Gaļas uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Cūkgaļas rulete ar burkāniem un sieru - garda uzkoda aukstajam galdam.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Samīca malto gaļu ar garšvielām un saspiestiem ķiplokiem.

    Izklāj cūkādiņu un apkaisa ar rīvētu sieru, liek virsū malto gaļu (~1,5 cm biezā kārtā), uzber rīvētus, nevārītus burkānus, pārkaisa ar rīvētu sieru. Tad saritina, ietin marlē un apsien.

    Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno sīpolu, ķiploku, pētersīļus un sāli, lauru lapu, piparus, liek ruleti katliņā un vāra ~2 stundas.

    Gatavu noliek zem sloga.

    Kad atdzisusi, var izsaiņot.


    Iesūtīja: pikele

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form