Vārītais ķimeņu siers
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
3 kg
3 kg biezpiens
biezpiens
250 g
250 g sviests
sviests
300 g
300 g piens
piens
3
3 olas
olas
 
sāls
sāls
 
ķimenes
ķimenes
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Mājās gatavots siers
  • Pasaules Virtuve
  • Līgi gaidot - vārītais ķimeņu siers.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Biezpienu samaļ, pievieno pienu, olas, sāli, ķimenes un samaisa.

    Izkausētam sviestam pievieno biezpiena masu, maisot karsē, līdz izveidojas viendabīga gluda, spīdīga masa.

    To liek ar sviestu ieziestā bļodā, tur vēsumā, līdz siers sastingst.

    Iesūtīja: Vineta

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form