Vārītas vistas ragū
Foto: Shutterstock
4.4000 5
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Gardais vārītas vistas ragū ar apceptiem rīsiem.

Apcep sviestā smalki sagrieztus sīpolus.

Pieber rīsus un arī apcep zeltītus.

Pielej buljonu vai ūdeni, uzvāra un uz mazas uguns vāra, līdz rīsi kļūst mīksti.

Pievieno tomātu biezeni, vārītu un sagrieztu vistas fileju, pēc garšas pievieno sāli un visu samaisa.

Uz mazas uguns sautē 5-10 minūtes. Pasniedz ar rīvētiem svaigiem salātiem.

:!recepte::

Iesūtīja: Elitiņa

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form