Foto: Shutterstock
Gardais vārītas vistas ragū ar apceptiem rīsiem.
20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
40 grīsi10 gsviests5 gsīpoli3 gmilti2 ĒKbuljons5 gtomātu pasta60 gvistas fileja sāls

Sagatavošana

1

Apcep sviestā smalki sagrieztus sīpolus.

2

Pieber rīsus un arī apcep zeltītus.

3

Pielej buljonu vai ūdeni, uzvāra un uz mazas uguns vāra, līdz rīsi kļūst mīksti.

4

Pievieno tomātu biezeni, vārītu un sagrieztu vistas fileju, pēc garšas pievieno sāli un visu samaisa.

5

Uz mazas uguns sautē 5-10 minūtes. Pasniedz ar rīvētiem svaigiem salātiem.

Iesūtīja: Elitiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!