Foto: Shutterstock
Vārīti ziedkāposti ceptās rīvmaizes drumstalās visgardāk kopā ar vārītiem kartupeļiem un gaļu.
20Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

puķkāposti sviests rīvmaize

Sagatavošana

1

Novāra ziedkāpostus sālsūdenī tā, lai tie vēl mazliet kraukšķīgi.

2

Tad uz pannas uzliek karotīti sviesta, izkausē un tad ieber rīvmaizi. Maisot vienmērīgi apcep rīvmaizi sviestā, līdz tā kļūst brūngana un kraukšķīga.

3

Vārītos ziedkāpostus pārber ar apcepto rīvmaizi.

Iesūtīja: Martak

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!