Vārītu biešu un ābolu salāti ar mārrutkiem un olām
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli

Svaigie salāti svētku galdam ar bietēm, āboliem un mārrutkiem.

Nomizotas vārītas bietes, ābolus, gurķus sarīvē uz sakņu rīves.

Pieliek cieti novārītas un sarīvētas olas (1 dzeltenumu atstāj dekorēšanai), sasmalcinātu ķiploku un mārrutkus, sasmalcinātus lokus, sāli, granātābola sēkliņas, krējumu un majonēzi (veselīgākā versijā izvēlies krējumu ar zemāku tauiku saturu vai bezpiedevu jogurtu, samaisot to ar kādu karoti sinepju, šļuciņu citronu sulas un tējkaroti cukura).

Liek salātu traukā, pārklāj ar vārītām bietēm, rotā ar rīvētu olas dzeltenumu, granātābola sēkliņām un zaļumiem.

Iesūtīja: XP

Comment Form