Foto: Shutterstock
Vārītu kartupeļu - maltās gaļas sacepums viekārša un variējamā versijā.
50Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vārīti kartupeļi400 gmaltā gaļa skābēti gurķi2 ĒKtomātu mērce3 olas1 glāzepiens garšvielas

Sagatavošana

1

Cepamā veidnē liek kārtām: cepta maltā gaļa, skābi gurķīši gabaliņos sagriezti, tomātu mērce, (var likt arī kārtu ar makaroniem) un atkal viss no gala - katrs pa kārtai.

2

Beidz ar kartupeļu kārtu. Pārlej ar maisījunu no sakultām olām, piena un garšvielām tā, lai šķidrums neparādās virpusē (var arī tikai līdz pusei liet olu).

3

Cep krāsnī kamēr ola sarecējusi.

* maltās gaļas vietā var likt šķiņķi, ceptu vistu utt. Var vēl papildināt ar tomātu šķēlītēm, sagrieztu papriku, sieru.

Iesūtīja: smuce

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!