Vārītu kartupeļu sacepums ar malto gaļu, dārzeņiem un sieru
Foto: Shutterstock
4.1667 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
kartupeļi
kartupeļi
 
dārzeņi
dārzeņi
 
maltā gaļa
maltā gaļa
 
sīpoli
sīpoli
 
kečups vai tomātu mērce, pasta
kečups vai tomātu mērce, pasta
 
rīvēts siers
rīvēts siers
 
buljons
buljons
  • Dārzeņu ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas sacepumi
  • Kartupeļu ēdieni
  • Kartupeļu sacepumi
  • Sacepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Sātīgām pusdienām - vārītu kartupeļu sacepums ar gaļu, dārzeņiem un sieru.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sacep malto gaļu ar sīpoliem.

    Kartupeļus izvāra (var no iepriekšējās dienas pāri palikušos), sagriež šķēlītēs un izvāra dārzeņus (kādus sirds vēlas, man bija saldētais maisījums - brokoļi, puķkāposts, burkāni un pupiņu pākstis).

    Sacepto gaļu samaisa ar dārzeņiem un pievieno nedaudz kečupu vai ko citu tomātveidīgu un garšvielas pēc gaumes.

    Ietauko formu un liek kārtās kartupeļus, gaļas - dārzeņu maisījums, siers, atkal kartupeļi un tā turpina, līdz beidzas vai nu sastāvdaļas, vai nu trauka tilpums. Nedaudz pārlej ar buljonu (kas novārījās no dārzeņiem, var arī sataisīt no kubiņa) un kā pēdējo kārtu liek sieru.

    Cep cepeškrāsnī apmēram 20-30 minūtes ~ 200*C līdz siers kļūst zeltains. Gatavu vēl kādas 15 minūtes patur apklātu ar foliju, lai ievelkas.

    Iesūtīja: Sauliite :)

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form