Foto: DELFI
Vasaras laiks - gardas sviestmaizes ar gurķi, olu un majonēzi.
10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
8 šķēlesbaltmaize100 gsviests gab.gurķi3 gab.vārītas olas TKmajonēze sāls dilles

Sagatavošana

1

Sviestā apcep maizes šķēles no abām pusēm.

2

Gurķus un olas sagriež ripiņās.

3

Uz apceptās maizes liek 2-3 gurķus, apsāla, 2-3 ripiņas olu un 1 TK majonēzes. Katru maizi pārkaisa ar sasmalcinātiem diļļu zaļumiem.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!