"Netīrās kolas" un citu dažādi uzlabotu gāzēto dzērienu popularitāte ik dienu pieaug, pateicoties "TikTok" platformai. Kas tas par brīnumu un kāpēc lai kāds gribētu dzert netīru kolu?

Viens no jaunākajiem "TikTok" trendiem atspirdzinošie dzērieni tiek uzlaboti ar saldo krējumu, sīrupiem un citām pievienotajām garšām. Platformas lietotāji nekad nevilcinās izmēģināt jaunas receptes, vai tā būtu Dalgona kafija vai pat apelsīnu sula, kas sajaukta ar espresso. Jaunākais dzēriens, kas pārņem "TikTok", ir "dirty soda" jeb "netīrie gāzētie dzērieni". Tiek lēsts, ka "netīrā kola" radusies Jūtā, vienā no Amerikas Savienoto Valstu 50 štatiem, un tagad tūkstošiem lietotāju ne tikai Amerikā vien izmēģina šo recepti, lai redzētu, par ko ir runa. Nekā netīra tur, protams, nav, bet arī tīra kola tā patiesi vairs nav – tev vajadzēs dažādas sastāvdaļas.

1Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
1 ĒKkokosriekstu sīrups1 ĒKlaima sula350 mldiētiskā kola2 ĒKsaldais krējums ledus

Sagatavošana

1

Sagriez laimu ceturtdaļdaiviņās.

2

Piepildi glāzi ar ledu.

3

Pievieno kokosriekstu sīrupu un uz ledus izspied divu laima daiviņu sulu.

4

Glāzes maliņu iesmērē ar trešo laima daiviņu, savukārt ceturto iemet glāzē.

5

Pievieno kolu un visu samaisi.

6

Virsū lej saldo krējumu.

Šim dzērienam nav nepieciešams alkohols, tāpēc tas ir lieliski piemērots bērniem un nedzērājiem. Tomēr, ja vēlies šo dzērienu padarīt vēl netīrāku, pievieno 30-60 ml ruma. Priekā!

@kaytealifts #dirtydietcoke #utahsodashop #utahsoda #pops #dietcokerecipe ♬ original sound - Kennedy Taylor
@trinhdoesthings I bet this would be bomb with the coconut creamer she was talking about 😋 @Sabriena & Izzy #dirtydietcoke #dietcoke #lime #coffeecreamer #drink #drinks #eating #mukbang #foryou #asmr #fyp #weirdfoodcombos ♬ Spongebob Closing Theme Song Music - Ocean Floor Orchestra
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!