Vasarīgais vistas voks ar dārzeņiem
Foto: Privātā arhīva foto
3.0000 4
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vistas fileja, dārzeņi un rīsu nūdeles ir ideāla kombinācija ātri pagatavojamai, gardai un vasarīgai maltītei. Recepti iesaka Mārīte Zizlāne.

Vistas fileju sagriež strēmelītēs un strauji apcep sakarsētā eļļā.

Pievieno ripiņās sagrieztu burkānu, strēmelītēs sagrieztu papriku, šķēlēs sagrieztu sīpolu, ripiņās sagrieztu puravu un strēmelēs sagrieztu kabaci.

Maisot cep 2-3 minūtes, tad pievieno sojas mērci, saldo čilli mērci, apelsīnu sulu no viena apelsīna pusītes, apmaisa un karsē vēl pusminūti.

Ja vēlas, var ēdienu iebiezināt ar kartupeļu cieti, iejaucot tējkaroti cietes nelielā daudzumā ūdens un pievienojot pannas saturam.

Pasniedz ar rīsu nūdelēm. Ja vēlas, var pārkaisīt ar sīki sakapātiem lociņiem, pētersīļiem, baziliku vai kinzu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form