Vasarīgais vistas voks ar dārzeņiem
Foto: Privātā arhīva foto
3.0000 6
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 vistas fileja
vistas fileja
1
1 burkāns
burkāns
1
1 neliela paprika
neliela paprika
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
1
1 sīpols
sīpols
1
1 purava kāts
purava kāts
1
1 kabacis
kabacis
2 ĒK
2 ĒK saldā čili mērce
saldā čili mērce
2 ĒK
2 ĒK sojas mērce
sojas mērce
1/2
1/2 apelsīns
apelsīns
 
rīsu nūdeles
rīsu nūdeles
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Ķīniešu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Vistas fileja, dārzeņi un rīsu nūdeles ir ideāla kombinācija ātri pagatavojamai, gardai un vasarīgai maltītei. Recepti iesaka Mārīte Zizlāne.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas fileju sagriež strēmelītēs un strauji apcep sakarsētā eļļā.

    Pievieno ripiņās sagrieztu burkānu, strēmelītēs sagrieztu papriku, šķēlēs sagrieztu sīpolu, ripiņās sagrieztu puravu un strēmelēs sagrieztu kabaci.

    Maisot cep 2-3 minūtes, tad pievieno sojas mērci, saldo čilli mērci, apelsīnu sulu no viena apelsīna pusītes, apmaisa un karsē vēl pusminūti.

    Ja vēlas, var ēdienu iebiezināt ar kartupeļu cieti, iejaucot tējkaroti cietes nelielā daudzumā ūdens un pievienojot pannas saturam.

    Pasniedz ar rīsu nūdelēm. Ja vēlas, var pārkaisīt ar sīki sakapātiem lociņiem, pētersīļiem, baziliku vai kinzu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form