Vasarīgais zemeņu-nektarīnu smūtijs ar saldētiem rabarberiem
Foto: DELFI
0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
sauja
sauja zemenes
zemenes
sauja
sauja saldēti rabarberi
saldēti rabarberi
3 gab.
3 gab. nektarīni
nektarīni
1/2 glāze
1/2 glāze piens
piens
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Saldējuma un piena kokteiļi
  • Pasaules Virtuve
  • Smūtijs ir izcils veids, kā apēst augļus, kas maisiņā saspiedušies un vairs nav tik glīti, lai liktu, piemēram, uz kūkām. Vasarā steidzīgos brīžos to var ātri pagatavot un dzert pa ceļam uz darbu vai ballīti!

    Noskalo zemenes un nektarīnus. Zemenēm noņem lapiņas un nesagrieztas liek blenderī. Nektarīniem izņem kauliņus, sagriež mīkstumu daiviņās.

    Pievieno saldētus rabarberus un ielej pienu. Var izmantot mandeļu pienu vai citu riekstu pienus. Labi garšos arī ar sulu. Izvēlējos parasto pienu, jo tas smūtiju padarīja sātīgāku.

    Vasarīgais zemeņu-nektarīnu smūtijs ar saldētiem rabarberiem
    Foto: DELFI

    Blendē aptuveni minūti, lai sasmalcinātu saldētos rabarberus. Kad iegūta viendabīga konsistence, lej glāzē.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form