Foto: Shutterstock
Ļoti oriģināls un neordināts veids, kā pasniegt vasarīgus salātus. Siera vietā vari izmantot kādu augli, rezultātā iegūstot gardu desertu!
15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
300 garbūzs, nomizots300 gmelone, nomizota350 gfetas siers2 ĒKolīveļļa2 ĒKcitrona sula piparmētru lapiņas dekorēšanai

Sagatavošana

1

Sagriez vienāda izmēra kubiņos arbūzu, meloni un fetas sieru.

2

Pārskaki ar olīveļļu un citronu sulu. (Ja izmanto tikai augļus, šo soli izlaid.)

3

Liec uz šķīvja pirmo kārtu, pamīšus liekot visu triju sastāvdaļu kubiņus.

4

Atkārto otrajā kārtā - ja apakšā ir arbūzs, pa virsu liec meloni; ja apakšā ir melone, virsū liec fetu.

5

Šādi turpinot, uzbūvē salātu kubu trijās kārtās.

6

Dekorē ar piparmētru lapiņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!