Foto: Shutterstock
"Vāverīšu" vai "sēnīšu" mīkla gatavojama 10 h pirms našķu cepšanas!
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

400 gsviests vai margarīns gab.olas1 ĒKskābs krējums4 glāzesmilti1 glāzecukurs

Sagatavošana

1

Miltus izsijā, pievieno cukuru un sajauc. Pēc tam pieliek olu (1 liela vai 2 mazas olas), krējumu, margarīnu - ar rokām veikli sastrādā.

2

Mīklu noliek vēsā vietā apmēram uz 10 stundām. Pēc tam pilda formā un cep.

3

Pēc tam pilda ar vārītu kondensēto pienu vai vārītu kondensētu pienu, kas sajaukts ar grauzdētām auzu pārslām.

Iesūtīja: blussiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!