Vecāsmammas pasha
Foto: DELFI
3.6667 9
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Vecāsmammas pasha ar riekstiem, sukādēm un rozīnēm.

Biezpienu un sviestu (pirms lietošanas patur istabas temperatūrā) izberž caur sietu.

Iemaisa olas dzeltenumus, 1 glāzi skāba krējuma, saputotu saldo krējumu (bez cukura), pūdercukuru, vanilīnu, sasmalcinātus riekstus (dažādus), cukādes un gaišās, smalkās rozīnes. Visu sajauc (dikti grūti, jo bieza tā masa).

Izliek pashas formā, ja nav - tad ieliek caurdurī (var lielajā sietā, var arī plastmasas puķu podā - ka tik apakšā caurumi). Paņem marli, saloki divās kārtās, ieklāj formā (šogad plānoju nopirkt kādu plastmasas kantainu puķupodu, bet duršlakā arī bija labi, ieliek to pashas masu, sapresē un virsū arī to pašu marli pārklāj (pasha ta kā iekš marles).

Viss jāliek zem preses uz diennakti. Man vēl viss duršlakā neielīda, tad atlikušo massu saliku sietiņā. Ik pa laikam jānolej liekais šķidrums.

* sanāca pēc šīs receptes uz 100%, arī vecāmāte ievērtēja.

Iesūtīja: pupu miza

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form