Vecāsmammas pasha
Foto: DELFI
3.6667 9
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg biezpiens
biezpiens
300 g
300 g sviests
sviests
3`
3` olu dzeltenumi
olu dzeltenumi
1 glāze
1 glāze skābs krējums
skābs krējums
250 g
250 g saldais krējums
saldais krējums
300 g
300 g pūdercukurs
pūdercukurs
1 TK
1 TK vaniļa
vaniļa
 
riekstis(dažādi)
riekstis(dažādi)
 
sukādes
sukādes
 
gaišās, smalkās rozīnes
gaišās, smalkās rozīnes
  • Citi saldēdieni
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Lieldienu receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Vecāsmammas pasha ar riekstiem, sukādēm un rozīnēm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Biezpienu un sviestu (pirms lietošanas patur istabas temperatūrā) izberž caur sietu.

    Iemaisa olas dzeltenumus, 1 glāzi skāba krējuma, saputotu saldo krējumu (bez cukura), pūdercukuru, vanilīnu, sasmalcinātus riekstus (dažādus), cukādes un gaišās, smalkās rozīnes. Visu sajauc (dikti grūti, jo bieza tā masa).

    Izliek pashas formā, ja nav - tad ieliek caurdurī (var lielajā sietā, var arī plastmasas puķu podā - ka tik apakšā caurumi). Paņem marli, saloki divās kārtās, ieklāj formā (šogad plānoju nopirkt kādu plastmasas kantainu puķupodu, bet duršlakā arī bija labi, ieliek to pashas masu, sapresē un virsū arī to pašu marli pārklāj (pasha ta kā iekš marles).

    Viss jāliek zem preses uz diennakti. Man vēl viss duršlakā neielīda, tad atlikušo massu saliku sietiņā. Ik pa laikam jānolej liekais šķidrums.

    * sanāca pēc šīs receptes uz 100%, arī vecāmāte ievērtēja.

    Iesūtīja: pupu miza

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form