8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
125 gsviests (istabas temperatūrā)125 gcukurs3 olas250 gmilti7 gcepamais pulveris1.5 kgāboli (labāk "Antonovka") sviests formas ieziešanai un kūkas pārziešanai pēc garšascukurs un kanēlis
Sagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Kūkas formā ieklāj cepampapīru un kārtīgi iesmērē ar sviestu.
2
Sviestu ar cukuru sakuļ. Tad pa vienai pievieno un iekuļ olas. Pievieno miltus, cepamo pulveri un samaisa (masai jāsanāk pabiezai).
3
Mīklai pievieno nomizotus ābolus, kas sagriezti lielos gabalos.
4
Sagatavoto kūkas masu liek formā un šauj krāsnī.
5
Pēc 45 minūtēm izņem kūku no krāsns.
6
Dāsni pārziež ar sviestu, pārkaisa ar cukura un kanēļa maisījumu un liek atpakaļ cepeškrāsnī uz 5-10 minūtēm.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit