Šo hurmas saldējumu, kura sastāvā nav nekādu piena produktu, var saukt par īstu bezgrēka našķi, kuru var ēst tūlīt, jo tas pagatavots no saldētiem augļiem. Recepti iesaka portāls "Cook.me".

3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
5 gab.hurma1 kokosriekstu piena bundža granātāboli

Sagatavošana

1

Lai pagatavotu saldējumu, būs iepriekš nedaudz jāpastrādā – hurmas nomizo, sagriež nelielos kubiņos un sasaldē.

2

Saldēto hurmu un kokosriekstu pienu liek virtuves kombainā vai jaudīgā blenderī un sakuļ, līdz iegūst viendabīgu, krēmīgu masu.

3

Pasniedz tūlīt vai glabā saldētavā.

Pasniedzot pārber ar granātābolu sēkliņām. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!