Vegāniskā diļļu mērce
Foto: Valta Klints
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g cietais tofu
cietais tofu
2 ĒK
2 ĒK vegāniskais bezpiedevu jogurts
vegāniskais bezpiedevu jogurts
1 ĒK
1 ĒK citronu sula
citronu sula
1 ĒK
1 ĒK eļļa
eļļa
pēc garšas
pēc garšas sāls un melnie pipari
sāls un melnie pipari
1
1 diļļu bunte
diļļu bunte
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ikdienas maltītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Uzkodu mērces
  • Pasaules Virtuve
  • Gardu diļļu mērci ķiploku grauzdiņu, dārzeņu salmiņu vai čipsu iemērcēšanai var pagatavot arī bez piena produktiem un majonēzes. Recepti iesaka Zane Metla.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Tofu sadrupina biezpienam līdzīgā masā. Iemaisa jogurtu un atstāj istabas temperatūrā ierūgt (ideāli, ja to var izdarīt iepriekšējā vakarā un atstāt uz nakti). Dilles sakapā.

    Blenderī liek iepriekš sagatavoto tofu masu, daļu diļļu, pievieno eļļu un citronu sulu, sāli, piparus pēc garšas, kārtīgi sablendē.

    Ja masa šķiet par biezu, tai pievieno papildu jogurtu vai sojas pienu. Beigās atsevišķi sagriež svaigas dilles un iemaisa jau gatavajā masā.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form