Vegāniskā diļļu mērce
Foto: Valta Klints
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Gardu diļļu mērci ķiploku grauzdiņu, dārzeņu salmiņu vai čipsu iemērcēšanai var pagatavot arī bez piena produktiem un majonēzes. Recepti iesaka Zane Metla.

Tofu sadrupina biezpienam līdzīgā masā. Iemaisa jogurtu un atstāj istabas temperatūrā ierūgt (ideāli, ja to var izdarīt iepriekšējā vakarā un atstāt uz nakti). Dilles sakapā.

Blenderī liek iepriekš sagatavoto tofu masu, daļu diļļu, pievieno eļļu un citronu sulu, sāli, piparus pēc garšas, kārtīgi sablendē.

Ja masa šķiet par biezu, tai pievieno papildu jogurtu vai sojas pienu. Beigās atsevišķi sagriež svaigas dilles un iemaisa jau gatavajā masā.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form