Vegāniska turku zirņu un šokolādes kūka
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
480 g
480 g turku zirņi (vārīti vai konservēti)
turku zirņi (vārīti vai konservēti)
0.5 tase
0.5 tase cukurs
cukurs
3 ĒK
3 ĒK kakao
kakao
200 ml
200 ml kokosriekstu piens no bundžas
kokosriekstu piens no bundžas
0.5 TK
0.5 TK sāls
sāls
1 TK
1 TK vaniļas ekstrakts
vaniļas ekstrakts
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
3 ĒK
3 ĒK kviešu milti
kviešu milti
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Turku zirņus var izmantot pat saldo ēdienu gatavošanā. Viena no vienkāršākajām receptēm, bet garšā – lieliska. Baudi kūku ar upeņu vai citu zapti un dekorē ar šokolādes gabaliņiem. Recepti iesaka blogere, grāmatas "Vegāns virtuvē" autore Kristīne Bergfelde.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liec visas sastāvdaļas blenderī vai virtuves kombainā. Pēdējos pievieno miltus, tos iepriekš iemaisot.

    Blendē, līdz masa kļūst viendabīga.

    Liec masu pannā ar cepampapīru, kas ieziests ar eļļu.

    Cep 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 45 minūtes.

    Dekorē ar šokolādes gabaliņiem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form