Kartupeļu biezzupa
Foto: Shutterstock
4.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g kartupeļi
kartupeļi
20 g
20 g sīpoli
sīpoli
25 g
25 g sviests
sviests
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
2 TK
2 TK ķimenes
ķimenes
 
zaļumi
zaļumi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Dārzeņu zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pavisam vienkārši pagatavojama kartupeļu biezzupa ar sīpoliem un ķimenēm izteiksmīgākai garšai. Sena recepte, kas tikpat labi garšo joprojām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    ::recvepte::

    Kartupeļus nomizo, sagriež kubiņos un saber katliņā ar verdošu ūdeni. Pievieno sakapātu sīpolu, sāli, ķimenes un vāra, līdz kartupeļi mīksti.

    Pēc tam izņem trešdaļu no kartupeļiem, saspiež ar kartupeļu stampiņu un saputo ar sviestu. Masu liek atpakaļ katliņā pie pārējiem kartupeļiem un uzvāra, līdz burbuļo.

    Pēc tam zupu pasniedz kopā ar zaļumiem, kamēr tā vēl silta.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form