Veģetārā pica uz tortiljām ar cukīni, sēnēm un sīpoliem
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pavisam vienkārši pagatavojamas picas darbadienu vakaram, kad virtuvē negribas pavadīt ilgu laiku. Uz tortiljas loksnēm izkārto viegli apceptas sēnes un cukīni, bet pēc tam – cepeškrāsnī iekšā. Nebūs nepieciešams pat jaukt picas mīklu.

Sakarsē pannu un uzlej uz tās nedaudz olīveļļu. Sēnes un cukīni sagriež plānās šķēlītes, ķiploka daiviņas saspiež. Visu liek uz pannas un pasautē sešas minūtes, ik pa laikam apmaisot.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200oC.

Divas cepamās pannas apklāj ar cepamo papīru un uz katras liek divas tortiljas lapas. Tās apgrauzdē aptuveni divas trīs minūtes. Pēc tam ņem laukā. Cepeškrāsni neizslēdz.

Tomātu mērci sajauc ar majorānu un sāli. Uz katras tortiljas neapgrauzdētās puses uzsmērē aptuveni divas ēdamkarotes tomātu mērces.

Uz katras nelielās picas izdala vienlīdzīgi apceptos dārzeņus. Picas liek uz cepamās pannas, cepeškrāsnī iekšā un cep aptuveni trīs četras minūtes.

Gatavās picas ņem laukā, apkaisa ar šķēlītēs sagrieztu sīpolu, ciedru riekstiem un bazilika lapiņām.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form