Veģetārā šķelto zirņu zupa
Foto: Shutterstock
2.6111 18
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sātīga un garda šķelto zirņu zupa bez kripatiņas gaļas.

Zirņus noskalo un izmērcē (var iemērkt no rīta). Kartupeļus, sīpolus un burkānus nomizo. Dārzeņus un selerijas kātus sagriež kubiņos,

Katlā uzkarsētā eļļā pāris minūtes apcep burkānus, selerijas un sīpolus.

Katlā liek visas pārējās zupas sastāvdaļas, pārlej ar elektriskajā tējkannā uzkarsētu ūdeni, pievieno sāli, piparus, lauru lapu un vāra aptuveni 20-25 minūtes vai līdz zirņi ir mīksti.

Kad zupa gatava, tajā iemaisa sarīvētas vai caur spiedi izspiestas ķiploka daiviņas. Pirms pasniegšanas pievieno kapātus pētersīļus.

Iesūtīja: Vina

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form