40Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 gab.sīpoli4 gab.kartupeļi2 gab.burkāni1 gab.paprika (zaļa)1 gab.paprika (sarkana) buljona kubiņš paprikas pulveris čili1 ĒKtomātu pasta1 gab.bundža konservētas sarkanās pupiņas3 gab.tomāti ķiploka daiviņas baziliks
Sagatavošana
1
Sagriež sīpolus, kartupeļus, burkānus, papriku un uz pannas nedaudz apcep.
2
Visu liek katlā, pielej ūdeni, pieliek buljona kubiņu, paprikas pulveri, čili pulveri vai sasmalcinātu, svaigu čili piparu un tomātu pastu.
3
Sautē līdz dārzeņi mīksti, tad pievieno pupiņas, sagrieztus tomātus un daudz sakapātu vai izspiestu ķiploku.
4
Beigās pievieno baziliku un uzvāra.
Iesūtīja: Inese P
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit