Foto: DELFI
Ja ledusskapī aizķērusies bundžiņa konservētu pupiņu, konservētu tomātu, kukurūza un kāds sīpols vai puravs, tad sātīga un sildoša pusdienu vai vakariņu maltīte ir garantēta.
25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
sviests vai eļļa cepšanai1 gab.purava baltā daļa (var izmantot sīpolu)500 gkonservēti sasmalcināti tomāti2 bundžas konservētas pupiņas bundža konservēta kukurūza3 gab.grilēta paprika pēc garšasčili pulveris pēc garšassāls pēc garšaszaļumi

Sagatavošana

1

Uz pannas izkausē sviestu vai uzlej eļļu, sakarsē un liec smalki sakapātu puravu. Cep to uz nelielas liesmas, līdz puravs kļūst caurspīdīgs, bet noteikti ne brūns.

2

Pievieno konservētos tomātus un sutini 3-5 minūtes.

3

Pievieno pupiņas, smalkos gabaliņos sagrieztu grilēto papriku, kukurūzu, garšvielas, apmaisi un sautē 7-10 minūtes. Ja vēlies sautējumu šķidrāku, var pievienot tomātu mērci. Uz beigām pievieno sāli.

4

Pasniedz ar svaigiem zaļumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!