Veģetārais pupiņu sautējums
Foto: DELFI
2.7500 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
sviests vai eļļa cepšanai
sviests vai eļļa cepšanai
1 gab.
1 gab. purava baltā daļa (var izmantot sīpolu)
purava baltā daļa (var izmantot sīpolu)
500 g
500 g konservēti sasmalcināti tomāti
konservēti sasmalcināti tomāti
2
2 bundžas konservētas pupiņas
bundžas konservētas pupiņas
 
bundža konservēta kukurūza
bundža konservēta kukurūza
3 gab.
3 gab. grilēta paprika
grilēta paprika
pēc garšas
pēc garšas čili pulveris
čili pulveris
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas zaļumi
zaļumi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Sautējumi
  • Pasaules Virtuve
  • Ja ledusskapī aizķērusies bundžiņa konservētu pupiņu, konservētu tomātu, kukurūza un kāds sīpols vai puravs, tad sātīga un sildoša pusdienu vai vakariņu maltīte ir garantēta.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uz pannas izkausē sviestu vai uzlej eļļu, sakarsē un liec smalki sakapātu puravu. Cep to uz nelielas liesmas, līdz puravs kļūst caurspīdīgs, bet noteikti ne brūns.

    Pievieno konservētos tomātus un sutini 3-5 minūtes.

    Pievieno pupiņas, smalkos gabaliņos sagrieztu grilēto papriku, kukurūzu, garšvielas, apmaisi un sautē 7-10 minūtes. Ja vēlies sautējumu šķidrāku, var pievienot tomātu mērci. Uz beigām pievieno sāli.

    Pasniedz ar svaigiem zaļumiem.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form