Veģetārie rīsu salāti ar avokado, tomātiem un sieru
Foto: Cook.me
5.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Vienkārši pagatavojamos un atsvaidzinošos salātus vari pasniegt gan kā piedevu pamatēdieniem, gan kā pilnvērtīgu veģetāro maltīti, jo rīsi, pupiņas un avokado nodrošinās ilgstošu sāta sajūtu. Recepti iesaka kulinārijas portāls "Cook.me".

Rīsus ber katliņā, pārlej ar ūdeni un novāra. Te atradīsi noderīgus padomus, kā izvārīt rīsus irdenus un aromātiskus.

Rīsus atdzesē, bet bļodā, pievieno pārējās salātu sastāvdaļas: pupiņas, tomātus, sīpollokus, sieru un avokado.

Gatavo mērci. Visas sastāvdaļas liek aizvākojamā burciņā un sakrata.

Pārlej salātus ar mērci un apmaisa. Salātu bļodu pārklāj ar pārtikas plēvi un pirms pasniegšanas 30 minūtes atdzesē ledusskapī.

Lai labi garšo!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form