Veselīgās vafeles no trijām sastāvdaļām
Foto: DELFI
2.3333 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

"Veselīgās vafeles bez cukura lieliski garšos kopā ar svaigām vasaras ogām un medu. Tām pēc izvēles var pievienot arī ievārījumu un zemesriekstu sviestu, kas nu kuram vairāk iet pie sirds. Labākais, ka vafeles garšo tik labi, ka citi pat neticēs, ka klāt nav cukura," tā recepti piesaka Marta Cīrule.

Samīca banānu mazos gabaliņos, lai veidotos putrai līdzīga konsistence, tad pievieno klāt vienu olu un divus olu baltumus, to visu samaisa kopā Tad pievieno un iemaisa zemesriekstu sviestu.

Vafeļu pannu ieziež ar sviestu vai arī uzpūš izsmidzināmo eļļu, lai vafeles būtu viegli dabūt nost. Liek virsū vafeļu masu, pannu aiztaisa ciet un atstāj pāris minūtes gatavoties, līdz redzams, ka vafeles kļūst zeltaini brūnas, tad izņem no pannas.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form