Veselīgie kvinojas salāti ar tunci un svaigiem dārzeņiem
Foto: Privātais arhīvs
2.6364 11
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ziemas mēnešos tā vien gribas ātrāk piesaukt pavasari visos iespējamos veidos, arī piekoriģējot ēdienkarti un biežāk tajā iekļaujot krāsām, vitamīniem un uzturvielām bagātus salātus. Recepti iesaka Sanita Berģe.

Novāra kvinoju, sekojot instrukcijai uz paciņas.

Tomātus un gurķus sagriež mazākos gabaliņos. Lociņus sakapā.

Tuncim nolej šķidrumu (ja izmanto tunci eļļā, nolieto eļļu saglabā salātu pārliešanai).

Salātiem var pievienot arī šķēlītēs sagrieztu avokado vai vārītas olas.

Visas sastāvdaļas liek uz šķīvja, pārslaka ar eļļu un balzamiko etiķi, pievieno sāli, piparus un visu pārkaisa ar dīgstiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form