Veselīgie zaļo griķu plācenīši
Foto: Частный архив
0 0
Loading...
Sastāvdaļas
1 tase
1 tase zaļie griķi
zaļie griķi
 
ūdens
ūdens
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas kurkuma, asafetīda, pipari
kurkuma, asafetīda, pipari
1/2 TK
1/2 TK soda
soda
1 ĒK
1 ĒK kokosriekstu eļļa
kokosriekstu eļļa
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Dārzeņu pankūkas un plācenīši
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • "Tasty" lasītāja Alika Sorokina recepšu konkursam, kurā var laimēt noderīgu un ērtu pannu pankūku cepšanai, piesaka veselībai draudzīgu zaļo griķu plācenīšu recepti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Griķus uz nakti pārlej ar aukstu ūdeni, lai tie būtu knapi pārklāti, un mērcē.

    Nākamajā dienā sablendē izmērcētos griķus viendabīgā masā, tad tiem pievieno sāli, sodu un garšvielas.

    Pannā sakarsē kokosriektu eļļu. Apcep plācenīšus zeltainus no abām pusēm. Pasniedz ar bezpiedevu jogurtu, kuram var pievienot ķiplokus vai zaļumus pēc izvēles.

    Tu taču piekritīsi, ka panna ir viens no spēcīgākajiem "ieročiem" virtuves piederumu "arsenālā". Karbonādes, sacepumi, kotletes, pīrādziņi, mērces, sautējumi un pankūkas – tā vien šķiet, ka, liekot lietā izdomu, pannā var pagatavot teju visu!

    Padalies ar saviem knifiņiem, kā tu liec lietā šo daudzveidīgo virtuves piederumu: līdz 1. martam pagatavo pannā savu mīļāko ēdienu – ceptu vai sautētu, grauzdētu vai šmorētu, pieraksti recepti, nofotografē gala rezultātu un atsūti mums. Ļoti iespējams, tieši tev uzspīdēs veiksme!

    Vairāk par konkursu lasi te!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form