Biezpiena sacepums ar mellenēm
Foto: Shutterstock
3.5000 8
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Vieglā melleņu siera kūka bagātīgam svinību galdam.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160*C. Iesmērē ar taukvielām 20 cm cepamās formas malas, apakšu izklāj ar cepamo papīru.

Lielā bļodā ar mikseri sakuļ sieru, biezpienu, vaniļas esenci (var aizstāt arī ar vanilīnu vai vaniļas cukuru) un cukuru, līdz veidojas viendabīga masa.

Pa vienai pievieno olas un kuļ, līdz samaisījušās.

Masā iemaisa mannā, izsijātus miltus ar cepamo pulveri un visbeidzot pievieno paniņas.

Mīklu ielej cepamā formā, pārkaisa mellenes.

Liek cepties uzkarsētajā krāsnī. Cep 45 minūtes vai kamēr kūka kļūst stingra. Atdzesē formā.

* var pārkaisīt ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Babs

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form