Biezpiena sacepums ar mellenēm
Foto: Shutterstock
3.5000 8
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g mellenes
mellenes
250 g
250 g biezpiens 0.5%
biezpiens 0.5%
200 g
200 g Philadelphia So Leicht 5% krējumsiers
Philadelphia So Leicht 5% krējumsiers
2 TK
2 TK vaniļas sesnce
vaniļas sesnce
165 g
165 g pūdercukurs
pūdercukurs
2 gab.
2 gab. olas
olas
55 g
55 g manna
manna
35 g
35 g kviešu milti
kviešu milti
0.5 TK
0.5 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
60 ml
60 ml paniņas
paniņas
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Siera kūkas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Vieglā melleņu siera kūka bagātīgam svinību galdam.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160*C. Iesmērē ar taukvielām 20 cm cepamās formas malas, apakšu izklāj ar cepamo papīru.

    Lielā bļodā ar mikseri sakuļ sieru, biezpienu, vaniļas esenci (var aizstāt arī ar vanilīnu vai vaniļas cukuru) un cukuru, līdz veidojas viendabīga masa.

    Pa vienai pievieno olas un kuļ, līdz samaisījušās.

    Masā iemaisa mannā, izsijātus miltus ar cepamo pulveri un visbeidzot pievieno paniņas.

    Mīklu ielej cepamā formā, pārkaisa mellenes.

    Liek cepties uzkarsētajā krāsnī. Cep 45 minūtes vai kamēr kūka kļūst stingra. Atdzesē formā.

    * var pārkaisīt ar pūdercukuru.

    Iesūtīja: Babs

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form