Vieglie krabju salāti tiem, kuri nevēlas pārēsties
Foto: DELFI
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. olas
olas
100 g
100 g brūnie rīsi
brūnie rīsi
1 gab.
1 gab. bundžiņa “Bonduelle” konservētas kukurūzas
bundžiņa “Bonduelle” konservētas kukurūzas
200 g
200 g surimi nūjiņas
surimi nūjiņas
2 gab.
2 gab. vidēji lieli gurķi
vidēji lieli gurķi
1 gab.
1 gab. paprika
paprika
pēc garšas
pēc garšas dilles, lociņi, sāls, pipari
dilles, lociņi, sāls, pipari
 
"Bonduelle" svētku maģija
"Bonduelle" svētku maģija
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Pasaules Virtuve
  • Pirmssvētku un svētku laikā acis grib nogaršot visu, prāts nepretojas un beigu beigās attopamies – esam apēduši tik daudz sātīgu labumu, ka smaguma sajūta puncī aizēno garšu piedzīvojumu. Lai tā nenotiktu, der padomāt, lai svētku galdā būtu arī vieglāki ēdieni, kas ļaus našķoties, bet neliks satraukties par pašsajūtu vai svētku lielajai ballei jau laikus pasūtīto kleitu vai ancuku.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Viegla un garda uzkoda gan svētku galdam, gan starpsvētku dienām, kad uz karbonādi un rasolu vairs negribas skatīties.

    Liek vārīties rīsus un olas, tikmēr smalki sagriež zaļumus, surimi nūjiņas, papriku un gurķus.

    Kad olas gatavas, atdzesē zem auksta ūdens un smalki sakapā vai saberž ar dakšiņu.

    Kad rīsi gatavi, tos nedaudz atdzesē, bet nepacietīgākie var izmantot arī karstus.

    Saber lielā bļodā kukurūzu, pievieno pārējās sagrieztās sastāvdaļas un pēc garšas piešauj sāli un citronpiparus.

    Visu kārtīgi samaisa, ieliek ledusskapī ievilkties.

    Salātiem nepievienojam nekādu mērci, jo pietiek mitruma no visu dārzeņu sulām. Ja kārojas nedaudz sātīgāks salātu variants, var pievienot grieķu vai turku jogurtu un karoti sinepes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.