Vienas pannas maltīte – vistu šķiņķīši garšvielās ar kartupeļiem
Foto: Gunta Spruģevica
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
vistu šķiņķīši
vistu šķiņķīši
 
ķiploki
ķiploki
 
vistas gaļas garšviela
vistas gaļas garšviela
 
citrons
citrons
 
kartupeļi
kartupeļi
 
citi dārzeņi
citi dārzeņi
 
olīveļļa
olīveļļa
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
 
oregano
oregano
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Gaļas ēdieni
  • Kartupeļu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Lai gan šī Guntas Spruģevicas ieteiktā maltīte sastāv no vistu šķiņķīšiem un kartupeļiem, viņa piesaka, ka pavisam noteikti cepamo plāti var papildināt ar citiem dārzeņiem. Tā, lai krāsnī izceptos visa rudens krāsainība!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistu šķiņķīšos iemaisi sasmalcinātus ķiplokus, vistas gaļas garšvielu maisījumu un nedaudz citrona sulas.

    Ļauj garšām samarinēties.

    Kartupeļus nomizos un pārgriež uz pusēm. Kā jau minēts, kartupeļus var papildināt ar citiem dārzeņiem burkāniem, brokoļiem, ziedkāpostiem, saldajiem kartupeļiem, bietēm, paprikām, kā arī neaizmirsīsim par sarkano sīpolu.

    Visus dārzeņus (šajā gadījumā kartupeļus) ber lielā bļodā, pārlej olīveļļu, pieber sāli, piparus un, ja vēlas, kaltētu oregano vai baziliku. Visu apmaisa ar rokām, lai labi ieeļļojas.

    Dārzeņus kārto uz cepešpannas (var paklāt cepamo papīru) vienā kārtā. Blakus liek vistas šķiņķīšus.

    Šauj 190 grādos sakarsētā cepeškrāsnī un cep aptuveni 45 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.