Foto: Shutterstock
Brīvdienu un svētku iesala brūnā kūka.
50Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 glāzeiesals1 glāzecukurs3 gab.olas2 glāzesmilti1 ĒKcepamais pulveris1 lskābs krējums cukurs brūkleņu ievārījums

Sagatavošana

1

Mīklai: cukuru, ekstraktu, olas sakuļ. Pievieno miltus un kārtīgi samaisa. Visu ielej cepamā formā un cep cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes.

2

Izcepto kūku sagriež kārtās, starp kārtām smērē krējumu, kas sajaukts ar cukuru. Kādā kārtā var iesmērēt brūkleņu zapti.

3

Virspusi rotā pēc patikas.

Iesūtīja: zize

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!