Vienkāršā iesala kūka
Foto: Shutterstock
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Brīvdienu un svētku iesala brūnā kūka.

Mīklai: cukuru, ekstraktu, olas sakuļ. Pievieno miltus un kārtīgi samaisa. Visu ielej cepamā formā un cep cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes.

Izcepto kūku sagriež kārtās, starp kārtām smērē krējumu, kas sajaukts ar cukuru. Kādā kārtā var iesmērēt brūkleņu zapti.

Virspusi rotā pēc patikas.

Iesūtīja: zize

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form