
Loading...
Sastāvdaļas
500 ml
500 ml iesala dzēriens, piemēram, "Bauskas"
iesala dzēriens, piemēram, "Bauskas"500 ml
500 ml kviešu milti, izsijāti
kviešu milti, izsijāti2 TK
2 TK sāls (bez kaudzītes)
sāls (bez kaudzītes)15 g
15 g cepamais pulveris
cepamais pulveris1 TK
1 TK cukurs
cukurs1 sauja
1 sauja ķimenes
ķimenes"Maizītei ir interesanta garša, kraukšķīga garoziņa. Tā īpaši labi garšo, pārziesta ar sviestu. Šī ir visvienkāršākā recepte maizes iejaukšanai bez raudzēšanas," teic mūsu lasītāja Laila Rudzone, iesakot pārbaudītu mājās ceptas maizes recepti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sakarsē krāsni līdz 185 grādiem. Ietauko veidni.
Miltus, sāli, cukuru un cepamo pulveri samaisa. Pielej klāt iesala dzērienu, pieber ķimenes. Ar karoti izmaisa.
Mīklu lej veidnē un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī vienu stundu.
Maizi izņem no krāsns un atdzesē.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.